İş'te Endüstri Semineri

18 Aralık 2020 Saat 09:28

Fenerbahçe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü öğrencileri, 18-19 Aralık 2020 tarihinde bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Çaloğlu Büyükselçuk liderliğinde “İŞ’TE ENDÜSTRİ” etkinliği gerçekleşti.

İnsan Haklarının Film Söyleyişisi

16 Aralık 2020 Saat 08:41

Yarıyıl İçi Mazeret Sınavları Bilgilendirme Formu

15 Aralık 2020 Saat 15:19

Doç. Dr. Ayhan Dağ Kimdir?

15 Aralık 2020 Saat 11:54

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Türkiye Diyetisyenler Derneği Başkanı Doç Dr. Ayhan Dağ’ı derslerine konuk ettiler.

Sporda Kariyer Basamakları

15 Aralık 2020 Saat 08:38

Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen Sporda Kariyer Basamakları etkinliği Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe GÜNDOĞAN’ın katılımıyla gerçekleşti.

ICOLES-2020 -3rd International Conference on Life and Engineering Sciences

13 Aralık 2020 Saat 09:46