FBU Araştırma Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları

30 Mart 2020 Saat 15:05

Enfeksiyon Hastalıklarının Önlenmesi ve Güçlü bir İmmün Sistem için Beslenme

27 Mart 2020 Saat 13:30

Beslenme, büyüme ve gelişmenin sağlanmasında, hastalıklardan korunmada,  yaşlanma sürecinin yavaşlatılmasında, ruhsal durumda, fiziksel ve zihinsel fonksiyonlarda ve immün sistemin düzenlenmesinde anahtar rol oynar.

FBU Araştırma Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları

19 Mart 2020 Saat 19:41

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi Kadrosuna başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları ekte sunulmuş olup, 23.03.2020 tarihinde yapılacak olan giriş sınavları

Kadın Hareketi ve 8 Mart Kadınlar Günü Etkinliği

13 Mart 2020 Saat 16:23

Fenerbahçe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Uluslararası İlişkiler ve Politika Kulübü (UPİK), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında “Türkiye’de Kadın Hareketi” başlıklı konferans düzenlendi.

Türkiye’de Spor Haberciliği

13 Mart 2020 Saat 11:02

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema Bölümü öğrencilerinin düzenlediği “Türkiye’de Spor Haberciliği” etkinliği Haber Global Spor Müdürü Onur Tuğrul’un katılımı ile gerçekleşti.