Öğrencimiz Abdürrezzak Tavacı Türkiye Şampiyonu Oldu

13 Mart 2020 Saat 09:09

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencimiz, olimpik yay sporcusu Abdürrezzak Tavacı,

RTÜK Üniversite Buluşması

13 Mart 2020 Saat 09:02

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, akademik camiayla ilişkilerini geliştirmek amacıyla "RTÜK-Üniversite Buluşmaları" başladı.

İnovasyon Sohbetleri

12 Mart 2020 Saat 11:26

Fenerbahçe Üniversitesi AR-GE İnovasyon ve Girişimcilik Kulübünün düzenlediği “İnovasyon Sohbetleri 2” etkinliğinde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Necmi Gürsakal öğrenciler ile bir araya geldi.

Arap Baharı ve Tunus Devrimi Semineri

11 Mart 2020 Saat 14:45

Fenerbahçe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Uluslararası İlişkiler ve Politika Kulübü tarafından düzenlenen “Arap Baharı ve Tunus Devrimi” semineri, Swansea Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bö

Kadının Sağlık Sektöründeki Önemi Masaya Yatırıldı

10 Mart 2020 Saat 17:06

Kadın istihdamı Türkiye’de artırılmaya çalışılıyor. Kadının kendisine yer bulduğu alanlardan biri de sağlık sektörü.

Türk Üniversiteleri Fuarı

09 Mart 2020 Saat 13:45

Sayın Rabat Büyükelçimiz Ahmet Aydın Doğan Fas’ta gerçekleşen TUFM-6 (Turkish Universities Fairs in Morocco) Türk Üniversiteleri fuarındaki standımızı ziyaret ile bizleri onurlandırdı.