Türkiye’de Haberciliğin Geleceği

10 Ocak 2020 Saat 14:07

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında düzenlenen “Türkiye’de Haberciliğin Geleceği” paneli Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şahamet Bülbül’ün açılış konuşması

“Şehir Güvenliği” Sempozyumu

06 Ocak 2020 Saat 12:09

Polis Akademisi ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını yaptığı “Şehir Ve Güvenlik Sempozyumu”na Fenerbahçe Öğretim Üyeleri Doç.Dr. Ece Baban ve Doç.

Kariyer Planlamasında İletişimin Önemi

26 Aralık 2019 Saat 16:00

Fenerbahçe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şahamet Bülbül ve Yeni Medya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Güzel’in katılımlarıyla İstanbul Üsküdar Lisesi’nde "Kariyer Planlamasında İletişimin Önemi" konulu seminer düzen

Görsel Dünyanın Sınırlarını Zorlayan Gelişmeler

26 Aralık 2019 Saat 13:20

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Atölyesi'nde gerçekleşen Digital Cinematograph Workshop’u kapsamında Hollywood için tasarlanmış olan en iyi profesyonel renk düzenleme programı DaVinci Resolve ile kurgu, renk düzenleme ve

Uzm. Diyetisyen Şengül Sangu Öğrencilerle Bir Araya Geldi

23 Aralık 2019 Saat 17:33

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü “Mesleki Oryantasyon Dersi” kapsamında, Fenerbahçe Futbol A Takımı’nın diyetisyeni Uzm. Diyetisyen Şengül Sangu’yu ağırladı.

Fenerbahçe Üniversitesi Öğrencileri Fenerbahçe Müzesi’ni Gezdi

16 Aralık 2019 Saat 12:01

Üniversitemiz öğrencileri, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde bulunan Fenerbahçe Müzesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.