Ne Çocuk Ne Ergen

11 Aralık 2019 Saat 13:14

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi “Ne Çocuk Ne Ergen” farkındalık paneli düzenledi.

Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü

09 Aralık 2019 Saat 15:10

Fenerbahçe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” etkinliği düzenledi.

Görüntü Yönetmeni Hayal Edileni Gerçeğe Dönüştürür

05 Aralık 2019 Saat 17:32

Yerli ve yabancı bir çok projede görüntü yönetmenliği yapan İlker Özkap Fenerbahçe Üniversitesi Medya Merkezi’nde İletişim Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Peynire Değer Katan Kadınlar Projesi

05 Aralık 2019 Saat 14:46

Muratbey tarafından Uşak’ta yürütülmekte olan peynir üretiminde kalitenin arttırılması ve süt üreticisi kadınların hem ev hem de ülke ekonomisine katkı sağlamasını amaçlayan

Başarının Sırrı; Okumak , Dinlemek, Çalışmak ve Aktarmak

04 Aralık 2019 Saat 16:27

CNN Türk Spikeri Göksu Öngören Fenerbahçe Üniversitesi’ne konuk oldu. Moderatörlüğünü Dr. Erkan Turan’ın yaptığı söyleşide ekranların sevilen yüzü Göksu Öngören deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Rektörümüze “Rektörlük Beratı” Takdim Edildi

04 Aralık 2019 Saat 15:10

YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç tarafından Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin Arat’a “Rektörlük Beratı” takdim edildi.