I. Bilim Saati Etkinliği TÜSEB Proje Yönetimi ve Destek Başkanlığı'nda Proje Destek ve Karar Birimi’nde Mühendis olarak görev yapmakta olan Sayın Mehtap SERT'in değerli katılımıyla gerçekleşti.

27 Ekim 2023 Saat 18:23

Eczacılık Fakültesi Oryantasyon Programı yapıldı.

03 Ekim 2023 Saat 14:18

Eczacılık Fakültesi Oryantasyon Programı yapıldı, Eczacılıkta Mesleki Deneyimler konulu ilk ders Ecz.Şule Dilek Yağcı Tüysüz tarafından gerçekleştirildi.

Eczacılık Fakültesi Bitki Ekskursiyon Çalışmaları Devam Ediyor.

27 Eylül 2023 Saat 08:58

Eczacılık Fakültesi Bitki Ekskursiyon Çalışmaları Devam Ediyor.

Haftalık Ders Programları

28 Ocak 2023 Saat 14:09

Haftalık Ders Programları

İLAÇ KİMYASININ KALBİ 26-29 AĞUSTOS TARİHLERİNDE  FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ’NDE ATTI

01 Eylül 2022 Saat 14:14

Fenerbahçe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ev sahipliğinde Türk Farmasötik ve Medisinal Kimya Derneği ile birlikte düzenlenen VI. Ulusal Farmasötik Kimya Kongresi, 26-29 Ağustos 2022 tarihlerinde Fenerbahçe Üniversitesi Ataşehir Yerleşkes

Eczacılık Fakültesi bitki ekskürsiyon çalışmaları başladı.

28 Temmuz 2022 Saat 11:24

Fenerbahçe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Herbaryumu ve araştırmaları için bitki ekskürsiyonumuz Bartın-Sinemir, Bolu-Aladağ-Bakacak mevkilerinde Farmakognozi Anabilim Dalı Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Murat Zor önderliğinde başladı.