27 Ocak 2024 Saat 20:18

27 Ocak 2024 Saat 08:51

27 Ocak 2023 Saat 17:07

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Radyo, Televizyon ve Sinema Yeni Medya ve İletişim

Friedreich’s Ataxia (FA) Hastası Evgin Atalay, TSP Dersi Kapsamında Akülü Arabasına Kavuştu!

06 Ocak 2023 Saat 14:26

Friedreich’s Ataxia (FA) hastası Evgin Atalay, TSP Dersi kapsamında akülü arabasına kavuştu. İletişim Fakültesinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Fenerbahçe Üniversitesi öğrencileri, Mutluluk Giysin Çocuklar Derneği ve iş ins

Türkiye-Afrika Medya Zirvesi

27 Mayıs 2022 Saat 15:43

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Afrika’nın önde gelen medya kuruluşları, resmi kurumlar, sivil toplum kuruluşları, düşünce kuruluşları, medya ve özel sektörden temsilcilerinin bir araya geldiği

Doç. Dr. Özlem Özdemir’in “Değişen Güvenlik Stratejisinde Sağlık ve Küresel Salgınlar” Başlıklı Yazısı

29 Nisan 2022 Saat 16:41

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Özdemir’in “Değişen Güvenlik Stratejisinde Sağlık ve Küresel Salgınlar” başlıklı yazısı “İstihbarat ve Güvenlik Üzerine Çalışmalar” başlıklı kitapta yayınlandı.