Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

15 Kasım 2021 Saat 17:16

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından organize edilen “Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam’dan Dijital Sinemaya” etkinliği gerçekleştirdi.

Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi

11 Kasım 2021 Saat 11:12

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından organize edilen “Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi” gerçekleştirdi.

Sosyal Medyada Adalet Arayışı Kitabı Yayımlandı

04 Eylül 2021 Saat 21:09

Sosyal Medyada Adalet Arayışı Kitabı Yayımlandı

Bir Sanatçının Dünyaya ve Hayata Bakışı

08 Mart 2021 Saat 14:01

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen, “Bir Sanatçının Dünyaya ve Hayata Bakışı” başlıklı panele sanatçı Serap AKSOY konuk olarak katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlendi.

Dünya Radyo Günü Etkinliği

12 Şubat 2021 Saat 14:00

İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen, TRT Radyo Programcısı Özden KAHRAMAN’ın konuk olduğu, Fenerbahçe Üniversitesi ve Ticaret Üniversitesi öğrencilerinin de katkılarının olduğu Dünya Radyo Günü etkinliği Erkan TURAN moderatö

Bollywood Sinemasını Kamu Diplomasisi Bağlamında Yeniden İzlemek

08 Şubat 2021 Saat 09:53

Yeni Medya Bölümü Arş. Gör. Emre Meriç'in yazarlarından olduğu "Bollywood Sinemasını Kamu Diplomasisi Bağlamında Yeniden İzlemek: Bajrangi Bhaijaan Üzerine Bir İnceleme" başlıklı makale yayınlandı.