Z Kuşağı ile Etkili İletişim

22 Ocak 2021 Saat 10:21

Bilinçli Teknoloji Kullanımı Semineri

08 Ocak 2021 Saat 11:30

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Erhan AYBERK, Ataşehir Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen “Bilinçli Teknoloji Kullanımı” konulu seminere konuşmacı olarak katıldı.

Bir Ekonomist Çığlık: Çifte Sömürü, Sürdürülemezlik ve Ekolojik Kıyamet

06 Ocak 2021 Saat 12:40

Yeni Medya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ebru Güzel'in yeni makalesi "Bir ekonomist çığlık:Çifte Sömürü, Sürdürülemezlik ve Ekolojik Kıyamet" Marmara Üniversitesi Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Dergisi'nde yayınlandı.

Mülteciler ve Dijital Göç

05 Ocak 2021 Saat 12:22

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr.Özlem ÖZDEMİR’in yeni kitabı “Mülteciler ve Dijital Göç” yayımlandı.

Z Kuşağı: Dijital Doğanların Halkla İlişkilerdeki Yansıması

05 Ocak 2021 Saat 12:21

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Elif Başak SARIOĞLU’nun yeni kitabı “Z Kuşağı: Dijital Doğanların Halkla İlişkilerdeki Yansıması” yayımlandı.

En Güzel Yeni Yıl Hediyesi Bağışlanan Bir Hayattır

30 Aralık 2020 Saat 14:01