Haftalık Ders Programları

30 Ocak 2023 Saat 10:12

Haftalık Ders Programları

Prof. Dr. Göksel Şener Yılın Yenilikçi Eczacısı Ödülüne Layık Görüldü!

30 Aralık 2021 Saat 13:39

Üniversite Öğretim Üyemiz ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Göksel Şener Yılın Yenilikçi Eczacısı Ödülüne Layık Görüldü!

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Önlük Giydirme Töreni

25 Haziran 2021 Saat 16:24

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu’nun ilk stajyer öğrencileri için düzenlenen “Birinci Önlük Giydirme Töreni” gerçekleştirildi. Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğü ve Medicana Hastaneler Grubu iş birliği ile haz