Doç. Dr. Özlem Özdemir’in “Salgın Sürecinde Düzensiz Göçmen Botlarına Müdahale Yöntemleri” başlıklı yazısı “Covid-19 Politikaları ve Kolluk” başlıklı kitapta yayınlandı.

Doç. Dr. Özlem Özdemir’in “Salgın Sürecinde Düzensiz Göçmen Botlarına Müdahale Yöntemleri” başlıklı yazısı  “Covid-19 Politikaları ve Kolluk” başlıklı kitapta  yayınlandı.

04 Temmuz 2022 Pazartesi

Afrika Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Özlem Özdemir'in "Salgın Sürecinde Düzensiz Göçmen Botlarına Müdahele Yöntemleri" başlıklı yazısı "Covid-19 Politakaları ve Kolluk" başlıklı kitapta yayınlandı.

Kitaba Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Jean Monnet Modülü (FBU.PROHREU)

Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı kadrolarına başvuran adayların ön değerlendirme sonuçları

Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

Mezunlar Bilgi Sistemi