Doç. Dr. Özlem Özdemir’in “Salgın Sürecinde Düzensiz Göçmen Botlarına Müdahale Yöntemleri” başlıklı yazısı “Covid-19 Politikaları ve Kolluk” başlıklı kitapta yayınlandı.

Doç. Dr. Özlem Özdemir’in “Salgın Sürecinde Düzensiz Göçmen Botlarına Müdahale Yöntemleri” başlıklı yazısı  “Covid-19 Politikaları ve Kolluk” başlıklı kitapta  yayınlandı.

04 Temmuz 2022 Pazartesi

Afrika Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Özlem Özdemir'in "Salgın Sürecinde Düzensiz Göçmen Botlarına Müdahele Yöntemleri" başlıklı yazısı "Covid-19 Politakaları ve Kolluk" başlıklı kitapta yayınlandı.

Kitaba Ulaşmak İçin Tıklayınız.

FBÜ Öğrencileri İçin Uygun Yurt Seçenekleri!

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET SINAVLARI BİLGİLENDİRMESİ

20-23 Yeterlilik Sınav Sonucu ve Ek kontenjan Sınav Duyurusu Hk.

Spor Bilimleri Fakültesi 3. Ek Özel Yetenek Sınavları Kayıtları Başladı!

6. Ulusal, 2. Uluslararası Temel Hemşirelik Bakımı Kongresi İkincilik Ödülü!