17 Eylül 2024

İletişim Fakültesi Oryantasyon Programı 17 Eylül 2024 tarihinde Fenerbahçe Üniversitesi F Blok 404 numaralı derslikte öğrencilerin ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Program, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık öğretim üyesi Prof. Dr. Rukiye Gülay Öztürk’ün sunumuyla başladı. Sunum; İletişim Fakültesi akademik kadrosunun takdimi, bölümlerin tanıtımı, üniversitemiz sosyal imkanlarının ve Medya Merkezi’nde gerçekleştirilen öğrenci projelerinin anlatımı ile devam etti. Sunumun ardından, İletişim Fakültesinin gerçekleştirdiği akreditasyon çalışmalarının önemini vurgulayan Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neşe Kars Tayanç’ın konuşmasının akabinde İletişim Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Orçun Efe Türedi, 1. Sınıf öğrencilerinin üniversite yaşamına adaptasyonunu kolaylaştıracak bilgileri paylaştı.

Oryantasyon programı kapsamında 2023-2024 akademik yılı Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu Ülkü Melisa Kulovaç ile Yeni Medya ve İletişim Bölümü mezunu Tan Gürsoy Fenerbahçe Üniversitesi’nde yaşadıkları deneyimleri aktararak profesyonel kariyerleri hakkında paylaşımda bulundular. Program, İletişim Fakültesi akademik kadrosu ve öğrencilerinin yer aldığı fotoğraf çekimiyle tamamlandı.