En İyi Bildiri Ödülü

27 Aralık 2023 Saat 14:11

Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdal ŞEN ve İşletme Doktora Programı öğrencimiz Orkun ARK, “Data-Driven Transformation of Organizations in the Digital Revolution” başlıklı çalışmal

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Akademisyenleri, Dünya Şampiyonasında Yarışacak

27 Aralık 2023 Saat 14:03

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri Kapsamında "Cumhuriyetin Sağlık Kahramanlarından Yüzüncü Yılda Afet ve Acil Yardım Eğitimi" düzenlendi.

22 Aralık 2023 Saat 10:41

Ulusal Proje Tanıtımı ve Proje Süreçleri İyileştirme Semineri Düzenlendi.

21 Aralık 2023 Saat 14:23

Ulusal Proje Tanıtımı ve Proje Süreçleri İyileştirme Semineri Düzenlendi.

3. Bilim Saati Etkinliği Acıbadem Labcell Hücre Laboratuvarı Direktörü ve Mesul Müdürü Prof. Dr. Ercüment Ovalı'nın katılımı ile gerçekleşti.

21 Aralık 2023 Saat 14:19

'Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Türkçe Programı tarafından 'Atatürk’ün Ölümünün 85. Yılı, 1938’deki Sağlık Problemleri ve Yapılan Törenler” başlıklı etkinlik gerçekleştirilmiştir.

18 Aralık 2023 Saat 08:47