Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi ve RATEM İşbirliği ile Organize Edilen “Telif Hakları ve Radyo Televizyon Yayıncılığı Paneli' 2 Kasım 2023 Günü Gerçekleşti.

06 Kasım 2023 Saat 13:21

Fenerbahçe Üniversitesi, Irak Cumhuriyeti Yüksek Öğretim Bakanlığı Heyeti'ni Ağırladı

06 Kasım 2023 Saat 09:29

Üniversitemizin Üni-GFB kulübü Anıtkabir’i ziyaret etti.

03 Kasım 2023 Saat 08:48

Üniversitemizin Üni-GFB kulübü Anıtkabir’i ziyaret etti.

I. Bilim Saati Etkinliği TÜSEB Proje Yönetimi ve Destek Başkanlığı'nda Proje Destek ve Karar Birimi’nde Mühendis olarak görev yapmakta olan Sayın Mehtap SERT'in değerli katılımıyla gerçekleşti.

27 Ekim 2023 Saat 18:23

Fenerbahçe Üniversitesi'nde "Cumhuriyet'in 100. yılında Spor ve Fenerbahçe" paneli düzenlendi

24 Ekim 2023 Saat 10:39

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi ve Fenerbahçeli Sporcular Derneği iş birliği ile düzenlenen "Cumhuriyetin 100. yılında Spor ve Fenerbahçe" paneli üniversitenin konferans salonunda gerçekleştirildi.

İnovasyon ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Tanıtımı ve Ulusal Proje Destekleri Tanıtım Etkinliği Yapıldı.

19 Ekim 2023 Saat 14:04