Kurumsal Yazılım Geliştirme, Ürünleştirme ve Turkcell Genç Yetenek Programı

22 Aralık 2021 Saat 10:37

Fenerbahçe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen, "Kurumsal Yazılım Geliştirme, Ürünleştirme ve Turkcell Genç Yetenek Programı" 20 Aralık Perşembe günü 621 numaralı derslikte gerçekleştirilmiştir.

Yeşilçamdan Dijital Sinemaya: Oyunculuk

22 Aralık 2021 Saat 10:24

Tiyatro sanatçısı, dizi ve film oyuncusu Mustafa Üstündağ'ın konuk olarak katıldığı Yeşilçamdan Dijital Sinemaya: Oyunculuk söyleşi etkinliği Fenerbahçe Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Dr. Ahmed Hassan'dan Nezaket Ziyareti

13 Aralık 2021 Saat 08:52

Dr. Ahmed Hassan'dan Nezaket Ziyareti

Strateji Geliştirme Komisyon Toplantısı Gerçekleşti

01 Aralık 2021 Saat 14:33

Strateji Geliştirme Komisyon Toplantısı Gerçekleşti

FLD Fanzine

30 Kasım 2021 Saat 08:56

FLD Fanzine

Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam'dan Dijital Sinemaya

15 Kasım 2021 Saat 17:16

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından organize edilen “Türk Sineması 107 Yaşında: Yeşilçam’dan Dijital Sinemaya” etkinliği gerçekleştirdi.