Bütünleşik Fiziksel Aktivite

11 Kasım 2021 Saat 16:56

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen “Bütünleşik Fiziksel Aktivite” etkinliği gerçekleştirildi.

Reklamcı Ender Merter, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT'a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

11 Kasım 2021 Saat 11:33

Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi

11 Kasım 2021 Saat 11:12

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından organize edilen “Halkla İlişkiler ve Reklam Zirvesi” gerçekleştirdi.

Kalite Güvence Koordinatörlük Toplantıları Devam Ediyor

11 Kasım 2021 Saat 09:54

Üniversitemiz Kalite Güvence Koordinatörlüğü ve Kalite Güvence Koordinatörlüğü Alt Komisyonumuz, Üniversitemiz Kalite Güvence Sistemini esaslarını oluşturmak için organize bir şekilde çalışmaktadır.

Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme

10 Kasım 2021 Saat 16:54

Fenerbahçe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Sıvış’ın konuşmacı olduğu “Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası ve Diplomasisi Üzerine Genel Değerlendirme”  söyleşi ger

1881-193∞

10 Kasım 2021 Saat 16:28

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikali 83. yılında üniversitemiz Ataşehir Yerleşkesi'nde törenle anıldı.