Ebeler Dünyayı Değiştirebilir Verileri İzleyin: Ebelere Yatırım Yapın

07 Mayıs 2021 Saat 14:17

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 7 Mayıs Dünya Ebeler Günü kapsamında düzenlenen “Ebeler Dünyayı Değiştirebilir Verileri İzleyin: Ebelere Yatırım Yapın” etkinliği gerçekleştirildi.

Sosyal Mühendislik ve IOT Saldırıları

06 Mayıs 2021 Saat 19:30

Fenerbahçe Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi tarafından organize edilen "Sosyal Mühendislik ve IOT Saldırıları" etkinliği gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Üniversitesi Öğrencilerinden Bir Başarı Daha!

06 Mayıs 2021 Saat 13:27

Spor Yöneticiliği Bölümü Öğrencilerine TÜBİTAK'dan Proje Desteği

Kan Haftası ve Hemoglobin

05 Mayıs 2021 Saat 18:45

Eczane Hizmetleri Programı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükriye Güniz Küçükgüzel'in "Kan Haftası ve Hemoglobin" başlıklı makalesi Eczacı Dergisi'nde yayımlandı.

TÜBA - TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü

28 Nisan 2021 Saat 16:21

Türkiye Bilimler Akademisi ve TEKNOFEST iş birliğinde “TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülü” düzenlenmektedir.

DAE Makale Çağrısı

27 Nisan 2021 Saat 12:45