Dopingle Mücadeleye Genel Bir Bakış ve Son Gelişmeler

02 Mart 2021 Saat 15:17

Spor Bilimleri Fakültesi tarafından  Prof.Dr. Kamil Özer moderatörlüğünde, düzenlenen, “Dopingle Mücadeleye Genel Bir Bakış ve Son Gelişmeler” panelinde Prof.Dr. Rüştü Güner davetli konuşmacı olarak yer almıştır.

Spor ve Egzersiz Psikolojisi Alanında Eğitim

26 Şubat 2021 Saat 12:07

26 Şubat 2021 Saat 11:54

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Görevlisi kadrolarına başvuran adayların değerlendirme sonuçları açıklandı.

Doğa Koruma Üzerine Bir Söyleşi

24 Şubat 2021 Saat 18:33

Fenerbahçe Üniversitesi Doğal ve Tarihi Çevrelerin Korunması Kulübü tarafından düzenlenen Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Selvinaz Gülçin BOZKURT liderliğinde “Doğa Koruma Üzerine Bir Söyleşi” isimli etkinlik gerçekleştiril

Eğitimde İşbirliği Protokolü

22 Şubat 2021 Saat 15:26

Üniversitemiz ile Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Eğitimde İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Öğrenci Konseyimizden Rektörümüze Nezaket Ziyareti

19 Şubat 2021 Saat 16:05

Fenerbahçe Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Ebru TOĞRUL ile konsey üyelerimiz Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT ve Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şahamet BÜLBÜL ile Prof. Dr. Ahmet SELAMOĞLU'yla bir araya geldi.