Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ne Ziyaret

17 Şubat 2020 Saat 14:02

İstanbul Prof. Faik Somer Spor Lisesi öğrencileri Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ni ziyaret etti. Tesisi gezen öğrencilere ,Fenerbahçe Üniversitesi ve uygulama alanları hakkında bilgiler verildi.

Derste Çatışma Bölgesinden Canlı Yayın

17 Şubat 2020 Saat 11:50

Fenerbahçe Üniversitesi’nde derslerde günümüz iletişim teknolojilerinden de yararlanılıyor.

Beyaz Önlük Giyme Töreni

14 Şubat 2020 Saat 12:02

Sağlık Bilimleri Fakültesi Beyaz Önlük Giyme Töreni Fenerbahçe Üniversitesi konferans salonunda gerçekleşti.

RTÜK'ten Üniversite Açılımı

14 Şubat 2020 Saat 10:02

RTÜK Başkan Danışmanı Zafer Küçükşabanoğlu kurulan Üniversite birimi hakkında bilgi vermek ve iş birliği olanakları kapsamında Fenerbahçe Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Ergenlik Döneminde Beslenme Semineri

13 Şubat 2020 Saat 15:19

Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fenerbahçe Üniversitesi iş birliği, Bağcılar Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinesinde düzenlen etkinlikte

Fenerbahçe Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ne Ziyaret