SPE402 Öğretmenlik Uygulaması II Öğrenci Dağılım Çizelgesi

Tematik Ders Listesi Haftalık Ders Programları

Arş. Gör. Taylan Balcıoğlu'na Ödül

08 Aralık 2022 Saat 09:41

Antalya'da düzenlenen 20. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi'nde Spor Bilimleri Fakültesi Arş. Gör. Taylan Balcıoğlu "Egzersiz ve Spor Fizyolojisi" isimli çalışması ile alanında en iyi sözel bildiri ödülünü almıştır.

Spor Bilimleri Fakültesi'nden KASKF'ye Ziyaret

11 Ağustos 2022 Saat 14:17

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuna Uslu, Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Serkan Esen ve Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esin Esra