Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Üniversitelerin İş Birliği

28 Ekim 2021 Saat 16:43

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen “Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Üniversitelerin İş Birliği” etkinliği gerçekleştirildi.

Sporun Jeopolitiği

13 Ekim 2021 Saat 15:00

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen “Sporun Jeopolitiği” etkinliği gerçekleştirildi.

Asil Özbay ile Dünyaya Yolculuk Söyleşisi

07 Haziran 2021 Saat 09:21

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen “Asil Özbay ile Dünyaya Yolculuk Söyleşisi” gerçekleştirildi.

Çocuk ve Spor: Pandemi Döneminde Evde Beceri Çalışmaları

23 Nisan 2021 Saat 18:30

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel, Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen "Çocuk ve Spor: Pandemi Döneminde Evde Beceri Çalışmaları" etkinliği gerçekleştirildi.

65+ Fitness Söyleşisi

16 Nisan 2021 Saat 19:26

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilen, “65+Fitness” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi.

Kalkınma ve Barış İçin Dünya Spor Günü

06 Nisan 2021 Saat 20:17

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından, “Kalkınma ve Barış İçin Dünya Spor Günü” etkinliği düzenlendi.