30 Eylül 2024

Hemşirelik Bölümü İngilizce Programı tarafından düzenlenen ‘’Leadership in Nursing, Leadership for Nurses‘’ başlıklı konferans Prof. Dr. Arzu Kader Harmancı Seren’in katkılarıyla 26 Eylül tarihinde üniversitemizde gerçekleştirildi. Hemşirelik eğitimi ve liderlik alanlarında uluslararası tanınırlığa sahip olan Dr. Laura Taylor'ın konferansına öğretim üyeleri/elemanları ve öğrencilerden oluşan 60 kişilik ekip katılım gösterdi.

Oldukça etkin ve renkli geçen konferansta Dr. Taylor, başarısızlık kavramının ne anlama geldiği, deneyimlerin gelişim için gerekli olduğu, hemşirelik eğitiminde nelere dikkate edilmesi gerektiği ve nasıl iyi bir lider olunabileceği konularına değinerek konuşmasını tamamladı.