Mezunlar Bilgi Sistemi

29 Temmuz 2022 Saat 16:11

Fenerbahçe Üniversitesi Mezunlar Birimi, üniversite ve mezunlar arasındaki iletişimi ve iş birliğini güçlendirerek ortak fayda yaratmak, mezunlar arası dayanışmayı artırmak, öğrencilerin bireysel ve akademik birikimine katkı sağlamak, ku

Üniversitemizin akademik birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanları alınacaktır.

21 Temmuz 2022 Saat 08:30

Fenerbahçe Üniversitesi İngilizce Yeterlilik Sınavı Hakkında

19 Temmuz 2022 Saat 16:28

Fenerbahçe Üniversitesi İngilizce Yeterlilik Sınavı Hakkında

Doç. Dr. Özlem Özdemir’in “Salgın Sürecinde Düzensiz Göçmen Botlarına Müdahale Yöntemleri” başlıklı yazısı “Covid-19 Politikaları ve Kolluk” başlıklı kitapta yayınlandı.

04 Temmuz 2022 Saat 13:06

Afrika Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Özlem Özdemir’in “Salgın Sürecinde Düzensiz Göçmen Botlarına Müdahale Yöntemleri” başlıklı yazısı “Covid-19 Politikaları ve Kolluk” başlıklı kitapta

01 Temmuz 2022 Saat 14:59

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Feride Önal’ın editörlüğünü yaptığı “Kamusal Alan Üzerine“ başlıklı kitap TMMOB Mimarlar Odası Bakırköy Temsilciliği tarafından yayınlandı. Kitapta ayrıca Önal’

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi

30 Haziran 2022 Saat 09:33

Fenerbahçe Üniversitesi Mobilya İhalesi işi, Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği ‘nin 16. maddesine göre açık eksiltme ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.