Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Deniz Telek 3. Niğde Ulusal Kısa Film Festivali, Kurmaca Kategorisinde Ana Jüri Üyesi olarak görev yapacak.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü tarafından organize edilen ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen festivalin üçüncüsü 9-11 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Festivalde Kurmaca Kategorisinde Ana Jüri Üyesi olan Üniversitemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Deniz Telek’in yönetmen ve yazarı olduğu "Gümüş" ve "Suyu Bulandıran Kız" filmleri de gösterilecek. Gösterimlerin ardından Telek, "Kısa Film Yapım ve Yönetim Üzerine" bir söyleşi gerçekleştirilecek.