Üniversitemiz Öğrencisi Barkın Cönkeroğlu'ndan Uluslararası Dereceler!

19 Eylül 2023 Saat 16:22

2-3 Eylül tarihleri arasında Heybeliada’da gerçekleşen Uluslararası Aquamasters Açık Su Yüzme Yarışları’nı öğrencimiz Barkın Cönkeroğlu 3k yarışlarında üçüncü, 5k yarışlarında birinci olarak tamamlamıştır

Sağlık Bilimleri Fakültesi Arş. Görevlisi Çağdaş Işıklar E-poster sunumu gerçekleştirdi.

12 Eylül 2023 Saat 11:17

Sağlık Bilimleri Fakültesi Ars. Görevlisi Çağdaş Işıklar, Roma'da gerçekleştirilen '15th International Congress on Shoulder and Elbow Surgery&7th International Congress on Shoulder and Elbow Therapy' kongresinde, e-poster sunumu gerçekleşti

TÜSEB'den Destek

05 Eylül 2023 Saat 16:02

TÜSEB'den Destek

Üniversitemiz öğrencisi Sude Yaren Uzunçavdar, Grand Prix Taekwondo Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı!

05 Eylül 2023 Saat 09:56

Üniversite Birim yöneticileri, kalite ve akreditasyon süreçleri ve hazırlıkları için toplandı.

04 Eylül 2023 Saat 14:37

Fenerbahçe Üniversitesi ve Elekse Elektronik Para A.Ş. Ar-Ge Alanında İşbirliği Protokolü İmzaladı

04 Eylül 2023 Saat 08:53