Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu İlk ve Acil Yardım Programı tarafından '’Mesleki Beceriler Eğitimi ‘’ adlı etkinlik düzenlenmiştir.

24 Mayıs 2023 Saat 10:37

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu İlk ve Acil Yardım Programı tarafından 17.05.2023 tarihinde ‘’Mesleki Beceriler Eğitimi ‘’ adlı etkinlik düzenlenmiştir.

Üniversitemiz Psikoloji Bölümü, okul rehber öğretmenleri ve psikolojik danışmanlara yönelik eğitimlerinden bir yenisini Beykoz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü gerçekleştirecektir

23 Mayıs 2023 Saat 10:27

Fenerbahçe Üniversitesi Kariyer Haftası

16 Mayıs 2023 Saat 11:49

8-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilen “Kariyer Haftası” etkinliğimiz öğrencilerimizin yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Boks Takımımızdan Üst Üste Başarılar

16 Mayıs 2023 Saat 09:10

Boks Takımımızdan Üst Üste Başarılar

Taekwondo Takımımızdan Poomsae Üçüncülüğü

16 Mayıs 2023 Saat 09:08

Ünilig Taekwondo Türkiye Şampiyonası'nda, Poomsae kategorisinde takım üçüncülüğü başarısını elde eden sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Erkek Voleybol Takımımız Süper Lig'de

16 Mayıs 2023 Saat 09:06

5-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Ünilig Finalleri'nde, Erkek Voleybol Takımımız Süper Lig'e Yükselme Müsabakaları'nda üçüncü olarak Süper Lig'e yükselmiştir.