Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi Kadrosu Ön Değerlendirme Sonuçları

10 Şubat 2020 Saat 17:02

Rektörümüzden YÖK Başkanı’na Ziyaret

07 Şubat 2020 Saat 15:20

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. M. Emin ARAT, YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A. Yekta SARAÇ’ı ziyaret etti.

Galatasaray ve Işık Üniversitesi Rektörlerinden Ziyaret

06 Şubat 2020 Saat 10:36

Galatasaray Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. E. Ertuğrul KARSAK ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rüstem HACIRÜSTEMOĞLU

İnovasyon Sohbetleri

04 Şubat 2020 Saat 17:24

Fenerbahçe Üniversitesi AR-GE İnovasyon ve Girişimcilik Kulübü ‘nün düzenlediği “İnovasyon Sohbetleri 1” etkinliği Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şahamet Bülbül’ün açılış konuşması ile başladı.

Ne Çocuk Ne Ergen Farkındalık Paneli

16 Ocak 2020 Saat 14:58

Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü öğrencilerinin düzenlediği “Ne Çocuk Ne Ergen” başlıklı “tween farkındalığı” panelinin ikincisi Üsküdar Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirildi.

Bahar Dönemi Servis Güzergahı

14 Ocak 2020 Saat 11:49

Fenerbahçe Üniversitesi 2020 Bahar Döneminde eğitimine devam eden öğrencilerimize ilgili yerleşke - duraklar arası güzergahında ücretsiz servis hizmeti başlatılacaktır.