27 Ağustos 2024

Eczacılık Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Akademik Kurulu, 25.06.2024 Salı günü saat 10.00'da F504 numaralı derslikte Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Akademik kurulun açılışını yapan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL, fakültenin genel durumu, stratejik hedefleri ve araştırma kapsamlı akademik faaliyetleri hakkında detaylı bir bilgilendirme gerçekleştirmişlerdir. Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Azize ŞENER, fakültenin eğitim-öğretim faaliyetleri, öğrencilerin akademik başarı ve staj durumları ile ilgili bilgiler vermişlerdir. Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Can AKPOLAT, fakültenin bilimsel, sosyal, kültürel ve tanıtım etkinlikleri ve Erasmus çalışmaları ile ilgili paylaşımlarda bulunmuştur. Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Abdur RAUF, Farmasötik Teknoloji Laboratuvar Uygulamaları ve Değerlendirmeleri hakkında bir sunum yapmıştır.

Slide 1