23 Ağustos 2024

Fenerbahçe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Başkanı Farmasötik Kimya Ana Bilim Dalı (İngilizce) Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlkay KÜÇÜKGÜZEL’in yürütücü olarak başvurduğu “Hidrazon içeren difenilüre türevlerinin sentezi, yapılarının aydınlatılması ve in siliko yöntemlerle VEGFR-2 kinaz inhibitör özelliklerinin değerlendirilmesi” başlıklı projesi 2024-A4-02 kodlu TÜSEB A Grubu Acil Ar-Ge çağrısı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.
2024-A4-01 kodlu TÜSEB A Grubu Acil Ar-Ge çağrısı kapsamında destek almaya hak kazanan “Kolon Kanseri Hücrelerinde Yeni Sülfonamit-Asetamit Türevlerinin Çoklu Hedefe Yönelik Antikanser Etkileri ve Moleküler Modelleme Çalışmaları” başlıklı projede de araştırmacı olarak görev alan hocamızı 2 yeni projesi için tebrik ediyor üniversitemize kazandırdığı akademik desteklerden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz.