Abdalla A. İbrahim'den Nezaket Ziyareti

20 Ocak 2022 Saat 17:23

Abdalla A. İbrahim'den Nezaket Ziyareti

Fenerbahçe Üniversitesi 2022 - 2026 Stratejik Planı Yayımlandı!

07 Ocak 2022 Saat 12:38

Fenerbahçe Üniversitesi 2022 - 2026 Stratejik Planı Yayımlandı!

Hemşirelik Bölümü "Okulda Sağlık Var" Projesini Gerçekleştirdi

06 Ocak 2022 Saat 21:11

Fenerbahçe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü üçüncü sınıf öğrencilerimiz Dr. Yağmur Şancı’nın danışmanlığında yürüttükleri “Okulda Sağlık Var” isimli projelerini MBA Okulları İstanbul Ümran

Ahmet Yesevi Uluslararası Türk Kazak Üniversitesi ile İkili İş Birliği İmzalandı

31 Aralık 2021 Saat 10:29

Üniversitemiz, Ahmet Yesevi Uluslararası Türk Kazak Üniversitesi ile bilimsel, kültürel ve teknolojik açıdan önemli katkılar sağlayacak ikili anlaşma imzaladı.

Prof. Dr. Göksel Şener Yılın Yenilikçi Eczacısı Ödülüne Layık Görüldü!

30 Aralık 2021 Saat 13:39

Üniversite Öğretim Üyemiz ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Göksel Şener Yılın Yenilikçi Eczacısı Ödülüne Layık Görüldü!

Tüketme Takas Et!

23 Aralık 2021 Saat 09:12