Spor ve Egzersiz Psikolojisi Söyleşileri

26 Mart 2021 Saat 17:44

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen, moderatörlüğünü Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kamil Özer’in yaptığı “Spor ve Egzersiz Psikolojisi Söyleşileri” gerçekleştirildi.

Güncel Yaklaşımlarla Sporda Beslenme Sempozyumu

12 Mart 2021 Saat 19:51

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından “Güncel Yaklaşımlarla Sporda Beslenme” sempozyumu düzenlendi.

Sporda Kadın Olmak

08 Mart 2021 Saat 14:00

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi bünyesinde "Sporda Kadın Olmak" isimli etkinlik gerçekleştirildi.

Dopingle Mücadeleye Genel Bir Bakış ve Son Gelişmeler

02 Mart 2021 Saat 15:17

Spor Bilimleri Fakültesi tarafından  Prof.Dr. Kamil Özer moderatörlüğünde, düzenlenen, “Dopingle Mücadeleye Genel Bir Bakış ve Son Gelişmeler” panelinde Prof.Dr. Rüştü Güner davetli konuşmacı olarak yer almıştır.

Spor ve Egzersiz Psikolojisi Alanında Eğitim

26 Şubat 2021 Saat 12:07

COVID-19’un Halk Sağlığı Sonuçları: Fiziksel Aktivite ve Spor İçin Çıkarımlar Paneli

08 Şubat 2021 Saat 09:47

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen “COVID-19’un Halk Sağlığı Sonuçları: Fiziksel Aktivite ve Spor İçin Çıkarımlar” konulu panel online olarak gerçekleştirildi.