PDR Günleri

19 Mart 2021 Saat 10:00

Fenerbahçe Üniversitesi ile Maltepe Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliği ile düzenlenen “PDR Günleri” gerçekleşti.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart 2021 Saat 15:08

Fenerbahçe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Sıvış’ın konuşmacı olduğu “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” gerçekleştirildi.

Walk Talk English

17 Mart 2021 Saat 08:51

Uzaktan eğitim sürecinde de öğrencilerimizin motivasyonunu her daim yüksek tutuyoruz.

Türkiye Krizi Fırsata Dönüştürebilir

16 Mart 2021 Saat 09:00

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Özdemir, beyin göçünden negatif etkilenen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alan Türkiye’nin; pandemi ile birlikte krizi fırsata dönüştürerek, beyin göçünü tersine çevirebile

Güncel Yaklaşımlarla Sporda Beslenme Sempozyumu

12 Mart 2021 Saat 19:51

Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından “Güncel Yaklaşımlarla Sporda Beslenme” sempozyumu düzenlendi.

12 Mart 2021 Saat 17:15

Fenerbahçe Üniversitesi Öğretim Elemanı Kadrolarına Başvuran Adayların Değerlendirme Sonuçları Açıklandı.